طراحی وب سایت
اگر به طور خلاصه بخواهیم در مورد طراحی وب سایت بگوییم میتوان گفت طراحی وب سایت یعنی ایجاد یک محیط ارتباطی با انسان های دیگر جهان ، انواع وب سایت ها در حال حاضر بر روی بستر وب وجود دارند از وب سایت های شرکتی که به معرفی کسب و کار خودشان میپردازند گرفته تا وب سایت های فروشگاهی که به فروش محصولات مشغول هستند و وب سایت های خبری و آموزشی و …..
در واقع طراح وب سایت دو گروه با هم کار میکنند گروه اول طراح وب و گروه دوم توسعه دهندگان وب هستند.
طراحان وب شکل ظاهری وب را با استفاده از نرم افزار های گرافیکی مانند فتوشاپ طراحی کرده و پروژه را در اختیار توسعه دهنگان قرار میدهند.
گروه توسعه دهنگان وب ( web developer ) خود به دو گروه front-end , back-end تقسیم میشوند. گروه front-end با استفاده از html ، css و جاوا اسکریپت و فریم ورک های مختلف مانند بوت استرپ شکل ظاهری وب سایت را درست کرده و گروه back-end این شکل ظاهری را دریافت و با استفاده از زبان های برنامه نویسی مانند asp ، php ، python کدهای لازم جهت پیاده سازی نهایی را انجام میدهند.
تا در پایان یک وب سایت پیاده سازی شود.
- درک طراحی وب سایت
- آموزش مفهومی برنامه های مربوط به front-end مانند html ، css ، javascript و فریم ورک bootstrap
- تسلط بر php و python و فریم ورک های آنها
- شناخت و آموزش جدید ترین فریم ورک های طراحی وب سایت
- پرورش خلاقیت
- بالا بردن قدرت حل مسئله
- افزایش اعتماد به نفس
- آموزش بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو SEO
- آموزش تفکر الگوریتمی
- آموزش کار گروهی
- تقویت قدرت حل مسئله
- تقویت دقت و هوش ریاضی
- تقویت تمرکز و کمک به مهار استرس
- تقویت مهارتهای اجتماعی
دانش آموزان در ابتدا آموزش های front-end را آموزش می بینند در طی دوره آموزشی دانش آموزان در هر جلسه موضوعات جدیدی را در کلاس آموزش دیده و دبیر مربوطه مثال هایی را با توجه به موضوع تدریس شده برای دانش آموزان حل کرده سپس سوالاتی را برای دانش آموزان مطرح کرده تا آنها در کلاس به حل سوالات بپزدازند.
این مرحله هشتاد ساعت زمان می برد و بعد از آن دانش آموزان یک پروژه کامل را با استفاده از دانش خود پیاده سازی می کنند و در ادامه با استفاده از سیستم مدیریت محتوی wordpress قالب طراحی شده خود را با استفاده از دستورات ابتدایی php به قالب ورد پرسی تبدیل کرده و اولین وب سایت خود را به صورت کامل ایجاد می کنند ، مدت زمان لازم 40 ساعت
بعد از آن دوباره به سراغ javascript رفته و مباحت آن را کامل کرده و با دنیای front-end خداحافظی کرده و به سراغ back-end میرویم.
در این قسمت آموزش php و فریم ورک های آن شروع شده و مباحث مربوط به php آموزش داده می شود و در ادامه به سراغ فریم ورک های php خواهیم رفت مانند لاراول.